Hé Amsterdam - Prinsonthulling 2019

26-11-2019

Ongeveer 90 kilometer zit er tussen Amsterdam en Weurt. Maar niet zaterdag 23 november. Weurt werd omgetoverd in onze hoofdstad. En dit kwam Nelus goed uit, want hij was juist diegene die van de Prinsengracht naar Weurt wilde verhuizen om zijn droom waar te maken, prins worden van ’t Alde Biesenrijk. Dit tot groot verdriet van dochter Leentje, met tegenzin moest zij afscheid gaan nemen van haar stadje…
 


Zo liep Leentje langs al haar favoriete plekjes: de rosse buurt, de grachten en haar favoriete kroeg. Tot haar grote verbazing kwam ze onderweg veel bekende tegen. Ze zag Japanse toeristen, hoerenlopers, Baantjer (oh Johnny), Sinterklaas en zelfs Hazes kwam even langs.
 In haar enthousiasme vergat ze helemaal de tijd en was ze veel te laat voor de verhuiswagen, maar gelukkig nog net op tijd voor de laatste, breekbare verhuisdoos. En daar was de nieuwe prins: Fred d’n twidde!!!
 


 

Wat was het een onthulling, waar we als Weurt trots op kunnen zijn. Er is een unieke prestatie geleverd door onze artiesten. En wat is het dan geweldig om vanuit de zaal leuke reacties te krijgen, het zorgt alleen maar voor nog meer zin in volgend jaar. Maar laten we eerst de toppers van dit jaar niet vergeten.Wij wensen prins Fred en zijn gevolg veel plezier!!!
 

Groet de Onthullingscommissie.

Ps: Bekijk de gehele fotoreportage met alle (top)artiesten op rphotography.nl